top of page
Shamanistisk Healing

Jeg tilbyder shamanistisk healing ud fra inkatraditionen. Ifølge denne tradition består alt i verden af levende energi, - energi som også har en bevidsthed. Vi kan udveksle energi med hinanden og med naturen, hvilket vi også gør ubevidst hele tiden. Vi har nok alle oplevet, hvordan vi ex. får det godt af at komme ud i naturen. Vi kan have en fornemmelse af, at nogle steder føles det bedre at være end andre.

 

I samværet med andre mennesker kan vi opleve både at føle os oplivede, men også nogle gange blive ”smittet” af en andens dårlige humør, eller føle os ekstremt trætte efter en samtale. Alt dette handler om udveksling af energi.    

Healing er en behandlingsform kendt gennem årtusinder over hele kloden.   Jesus og Maria Magdalene gjorde det, shamanerne i stammesamfundene gjorde det, vølverne gjorde det. Selve ordet healing betyder at gøre hel eller skabe balance.  Healing er en meget blid behandlingsform og derfor kommer det også bag på mange, at det kan gøre så stor en forskel.

 

Andes-mestrene taler om forskellige former for energier, hvoraf nogle er tunge og nogle er mere raffinerede. Den tunge energi er den energi, der volder os mennesker problemer og som giver os symptomer af forskellig art. Ved tung energi forstås stagneret energi, som opstår enten, når vi forsøger at holde noget/nogen på afstand, gøre modstand mod noget/nogen, eller modsat, at vi forsøger at holde fast i noget eller nogen. Begge former for adfærd forstyrrer det naturlige energiflow og skaber dermed stagnation og ”propper” i vores energisystem eller i vores energi boble, som Andes-mestrene kalder den.

Når jeg healer arbejder jeg med energien i din krop i samarbejde med hjælpere fra den åndelige verden. Jeg opløser den tunge energi, så energien igen kan strømme frit og tilfører let energi.

I den tunge energi findes information om årsagen til dens opståen. Disse informationer modtager jeg clairvoyant og vil videregive dem til dig efter healingen.

 

bottom of page