top of page

Lene P.

”Normalt er man nødt til at gå til mange forskellige behandlere for at nå holistisk rundt i en problemstilling, men med Lisbeths ekspertise indenfor både coaching, psykoterapi og ikke mindst hendes helt unikke evner til at heale, behøver man i virkeligheden kun et sted.

 

Konkret har Lisbeth hjulpet mig med at fokusere mine kræfter frem mod det ønskejob, jeg netop har fået. Og der er ingen hokuspokus forbundet med healingen. Kun en koncentration af energi og ro. Det kan ikke anbefales varmt nok.”

 

 

Aase S.

"Jeg er en dame på 67 år, der for nylig har fået hjælp af Lisbeth. Jeg kender Lisbeth igennem hendes arbejde som sygeplejerske.

På en vagt vi havde sammen, fortalte en anden kollega, hvordan hun var blevet hjulpet af Lisbeth gennem healingen. 

 

Jeg fortalte, at jeg igennem ca. 2 mdr. havde haft ondt under venstre skulderblad, - det ligesom brændte. Jeg havde endnu ikke været hos min læge for at blive undersøgt, men havde planer om det. Lisbeth mente godt, hun ville kunne hjælpe mig, - og jeg tænkte, det var da værd at prøve.

Selvsamme vagt kunne det lade sig gøre. Vi gik ind på et kontor for os selv. Jeg sad på en stol, mens jeg fik healing i ca. 25 minutter. Lisbeth fortalte mig bagefter nogle ting, der var kommet til hende under healingen. Da det er meget personlige ting for mig, ønsker jeg ikke at komme nærmere ind på det her, - men det var fantastisk. De personlige ting var netop årsagen til smerterne, og dem havde hun ”givet fri”.

Endvidere fortalte hun, at jeg måske ville opleve en kortvarig forværring af smerterne, men at det ville fortage sig igen. ……Og ja, jeg vågnede samme nat med meget kraftige smerter, - ligesom en dolk, der blev stukket ind ved venstre skulderblad … det var rigtig ubehageligt, - men smerterne gik over igen. Og 2 dage efter behandlingen var jeg helt smertefri.

Jeg takker Lisbeth af hele mit hjerte. Hvis ikke det var for hende, havde jeg gået til lægen og måske fået smertestillende piller, - det havde hjulpet på symptomerne, men ikke hjulpet på årsagen.

Jeg giver Lisbeth mine bedste anbefalinger."

 

Pernille K.

"Lisbeth har jeg kendt igennem en årrække, og hun har hjulpet mig mange gange. En af de mere spektakulære problemstillinger jeg havde på ”tapetet” var som følger:

Min yngste datter på nu 8 år havde igennem hele hendes liv/opvækst kunnet få mig derud, hvor jeg var ved at miste besindelsen, ALTSÅ rigtig miste besindelsen, dér hvor jeg havde lyst til at slå hende. Og det gjorde mig bange/ ked af det, at se angsten i min datters øjne – angsten for, hvad jeg kunne finde på at gøre ved hende …

Få dage efter jeg havde haft en af disse ubehagelig oplevelser, - slog det mig:” … Det hér handler ikke om, hvad min datter gør ved mig, - men at jeg har brug for at få ”styr på”, hvorfor jeg lader mig miste kontrollen over mine egne handlinger.”  Hertil mente jeg, at Lisbeth, med hendes evner kunne hjælpe mig.  

Lisbeth fik under healingen løsnet op for indestængte følelser og givet dem fri, således at de ikke længere var styrende for min reaktion i de pågældende situationer. - Og det er helt fantastisk, som jeg kan være til stede, meget mere autentisk, som den person jeg er i dag.  1000 TAK FOR HJÆLPEN LISBETH."

Lone

"Vil bare lige fortælle dig, at den lettelse, jeg følte i både krop og sjæl, da jeg forlod dig i sidste uge, stadig holder ved. Det er jeg meget taknemmelig for."

Dorte

Jeg har besøgt Lisbeth flere gange og jeg har den samme oplevelse hver gang, at hun er meget imøde-kommende, varm og hjertelig.

Hun er meget præcis i sit arbejde og klar i sin formidling.

Lisbeth kommer omkring emner, som er relevante for mit procesarbejde, som jeg personligt er i gang med og jeg føler mig tryg i hendes nærvær og formidling. 


 

Det siger kunderne

Annelise Ø.

"Når jeg er blevet healet

- afslappes min krop og den føles let

- al fysisk/ psykisk ubehag forsvinder, smerter opløses og forsvinder.

- jeg får svar på ubesvarede spørgsmål, -så livet føles lettere."

 

 

Emilie K.

"Igennem mange år er jeg blevet healet af Lisbeth, og hver gang føles det som en befrielse. Healingen åbner for den spirituelle energi og jeg oplever, at jeg får hjælp til at give slip på min krops smerter og mit sind falder til ro.

 

Når hun bagefter fortæller mig om de billeder, hun fik under healingen, falder sammenhængene på plads

Tak Lisbeth, for din kærlige omsorg."

Tine V.

"Jeg opsøgte Lisbeth, fordi jeg havde smerter i lunger og bryst, meget sarte lunger, angst for, at det var ved at udvikle sig til astma, og følte ikke, at jeg kunne trække vejret frit.

Jeg oplevede under healingen en masse billeder for mit indre blik, og jeg genoplevede scener fra et tidligere liv, jeg græd. Nu forstår jeg en dyb indre sorg, jeg har båret rundt på.  Jeg mærkede, hvordan tung energi blev renset væk. Og smerterne forsvandt.

Derudover har healing hjulpet mig af med gigt, der har plaget mig i flere år.  Mange kritiske situationer mellem mennesker har jeg fået kastet lys over, renset og healet.

Det er altid dejligt at ligge på briksen og vide, at nu bliver der gjort noget - og Lisbeth har mange vinkler og værktøjer til at behandle med. Man er i kyndige hænder.

​© 2020 Shamanistisk Healing v/Lisbeth Liengaard 

bottom of page